Maalämpökaivon energiaporaus

Suoritamme maalämpökaivojen porauksia ja vaakaputkien asennuksia sopimuksen mukaisesti. Olemme luoneet molemmille asiakkaille omat maalämpöpalvelu -sivut ja voit näiden kautta tutustua haluamaasi palveluun.

Maalämpöporaukset yksityisille

Maalämpöporaukset yrityksille

Maalämmön avulla voit säästää jopa 75% lämmistyskustannuksissa.

Halvin ei ole aina paras. Tämän takia keskitymme parhaaseen ja laadukkaimpaan palveluun ja suosittelemmekin kiinnittämään huomiota kohteen oikeaan mitoitukseen. 

Meitä usein kiitetään siitä, että pysymme lupaamissamme aikatauluissa sekä siististä työnjäljestä ja tiedottamisesta asiakkaille. Valitse siis alan rautainen ammattilainen.

Myymme poraukset jälleenmyyjiemme kautta. Kuluttajille poraamme suoraan vain poikkeustapauksissa, joita ovat mm. maapiiristä siirtyminen porakaivoon tai maalämpöpumpun sisältyminen talopakettiin.

Maalämpöporaus yksityisille

Maalämpöporaus yrityksille

Olemme pyrkineet kokoamaan kaiken tiedon maalämpökaivoista ja maalämpökaivojen poraamisesta sivuillemme. Valikosta näet mm. porauskohtien ongelmapaikkoja sekä asiakkaan muistilistan. Näin pyrimme varmistamaan mahdollisimman sujuvan maalämpökaivon poraamisen jokaiselle osapuolelle. Mikäli et löydä vastausta sivuiltamme vastaamme mielellämme kysymyksiin. Kokonaisvaltaiset paketit saat helposti jälleenmyyjiemme kautta. 

Mitä minun tarvitsee tietää ennen maalämpökaivon porauksen tilaamista?

Voit ladata tästä kattavan tietopaketin, josta näet kaiken mitä sinun tulisi ottaa ennakkoon huomioon. Jälleenmyyjämme ja me autamme myös mielellämme.

Maalämpökaivo on kannattava sijoitus tulevaisuuteen.