Blogi

Kokoamme kattavaa tietopankkia poraamiseen ja muuhun alaan liittyvään tietouteen.

Onko sinulla aihe mielessä mitä olisi hyvä käsitellä? Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota, kysy tai anna palautetta.

Mainosvideot

Julkaistu 5. helmikuuta 2024

Ensimmäinen mainosvideomme kertoo asiakkaasta, jolla aina reissuun lähtiessä on jäänyt öljylämmitys toimintaan ja palatessaan kotiin on aina jotain ongelmia..
Tuntuuko tämä tutulle? Nyt onkin hyvä aika tutustua olisiko se seuraava lämmitysmuoto MAALÄMPÖ. 

https://www.youtube.com/watch?v=XVGtAEVmI_Y

Jatko-osa video 2.

https://www.youtube.com/watch?v=bZ4zAhvftHg

Samat lämmitysongelmat Vekellä jatkuu ja jatkuu.. kiintiö alkaa olla täynnä. NYT MINÄ HALUAN MAALÄMMÖN! .. mutta mitäs maalämpörintamalla onkaan tapahtunut, kun covid-19 on vallannut maailmalla 2 vuotta ja heti perään tulikin Ukrainan sota, joka muutti monella yrittäjällä vuoden suunnitelmat. Maalämpöporausyrittäjillä olikin vuoden tilauskannat ja maalämpöpumpuilla oli ennätyspitkät toimitusajat kompenentti ongelmien takia. Nopeaa ratkaisua ei ollut saatavilla.

Mainosvideo Vol 3.

https://www.youtube.com/watch?v=1aearKhUZq8

Vuoden odottamisen jälkeen.. vihdoin ja viimein Vekellä on maalämpö! Sitten sitä mietittiinkin mitähän sitä tekisi tällä kaikella vapaa-ajalla jota jäikin yllättävän paljon huolettoman maalämpöratkaisun jälkeen.
Veke toteuttikin kaikkea mahdollista mitä oli ajatellut tekevänsä sitten vanhempana.. mutta sillä olikin odottamattomat seuraukset!

Mainosvideo Vol 4. 

https://www.youtube.com/watch?v=TB5j18NCVyE

Veke vanhana pappana. Lapsenlapsi ihmettelee vanhempaa valokuva kansiota lipaston päällä. Hetkeksi Veke-pappa vaipuukin muisteloihin.. mitäs sitä tulikin tehtyä?
Siirryin huolettomaan maalämpöratkaisuun ja aikaa jäi vähän muuhunkin.. kuten lapsenlapsillekin. Maalämpöratkaisu on sijoitus tulevaisuuteen.

Lapsenlapsia kutsutaan usein elämän jälkiruoaksi. Alla oleva isovanhemman lausahdus lapsenlapsistaan kuvaa hyvin, kuinka nämä voivat tuoda iloa ja merkitystä isovanhempien elämään.
”Kyllä ne on niinku vieny sen sydämen sitten mennessään” – Isoäiti, 62 vuotta

( Väestöliiton sivuilta kopio )